• BIT Design

  BENDIN WEB HOSTING

  Web hosting usluge i zakup hosting paketa, izrada web stranica, izrada web trgovina te SEO optimizacija su samo neke od naših usluga koje vam možemo ponuditi kao našem klijentu. Osim toga vršimo i servisiranje i održavanje računala te izrade računalnih mreža i još mnogo toga za vaše poslovanje.

 • E-Commerce development

  Izrada web trgovina

  Izrada web trgovina visoke kvalitete, niska cijena izrade i brza realizacije izrade za svega 10-15 dana od narudžbe. Kvalitetna aplikacija velikih mogućnosti poput profesionalnih web trgovina a niske cijene izrade. Jednostavna za upravljanje kroz web sučelje.

 • SEO Optimization

  SEO Optimizacija

  SEO optimizacija web stranica je gotovo više i nego potrebna jer ako želite da vaše web stranice zauzmu značajnije pozicije na tražilicama tada to bez SEO optimizacije neće ići. Mi imamo rješenje za sve probleme kad je u pitanju SEO, javite nam se slobodno.

AKCIJA !

Akcija-Izrada web trgovina

Izrada web trgovine

Izrada web trgovine već od 3000.00 Kn + PDV. Povoljnije ne može !

Opširnije

Zašto Bendin Hosting ?

Zašto Bendin HostingZašto biste odabrali Webpromohosting i BIT- Bendin Internet Technology a ne neki drugi hosting servis ? Zato što smo mi jedinstveni i drugačiji od ostalih hosting firmi po mnogo čemu. Naša usluga za firme objedinjava sve usluge na jednom mjestu od web hostinga, zakupa web domena, izrade web stranica i web trgovina te na kraju sve usluge vezane uz računala od održavanja i nadogradnje do servisiranja i izrada i održavanja računalnih mreža i sve to na jednom mjestu.

Nekoliko je značajnih razloga zašto biste odabrali baš nas jer uz nas vaše poslovanje će zasigurno poprimiti drugačije smjernice poslovanja prema uspjehu a u nastavku vam navodimo samo neke od razloga više zašto baš mi.

Razlozi zašto nas odabrati

 • dupli hosting paketi po cijeni jednoga kupite 500 MB koristite 1000 MB
 • više različitih web stranica na jednom hosting paketu
 • mogućnost korištenja cjelokupnog uplaćenog iznosa za sve naše usluge
 • savjeti i edukacija u svezi poslovanja putem web stranica
 • stručna pomoć oko kvalitetnog poslovanja
 • pomoć kod SEO optimizacije
 • dodatni kuponi za popust kod partner firmi i ušteda
 • brza i kvalitetna podrška u radu
 • besplatan transfer stranica kod prelaska k nama

Što vam to nudimo što ne nude drugi ?

U cijeni godišnjeg hosting paketa vaš iznos kakav god da odaberete hosting paket možete potrošiti za sve naše usluge osim web domena i web hostinga. Dakle ako platite web hosting paket 375,00 Kn godišnje dat ćemo vam isti web hosting paket + još toliko prostora koliko zakupite sasvim besplatno. No ni to nije sve tih 375,00 Kn možete potrošiti za bilo kakve radove i poslove na vašim web stranicama ili za bilo koje druge naše usluge osim web domene.

Dakle vaš hosting paket zapravo vas neće koštati ništa ili 0,00 Kn ako uzmete da iznos koji platite možete koristiti za bilo koju našu uslugu bilo kada u toku godine.

Isto tako dat ćemo vam nekoliko kupona za popust koje možete potrošiti kod naših partner firmi već od 10% popusta na više za razne usluge i proizvode gdje možete dodatno uštedjeti određene iznose kod kupnje proizvoda i usluga koje trebate svakodnevno.

Popis partner firmi možete pogledati na našim stranicama koji će se s vremenom i povećavati i zatražiti kupon za popust kod bilo koje od tih partner firmi u toku kalendarske godine. Isto tako ako ste početnik ili firma koja tek kreće u posao putem web stranica izrađujemo stranice i web trgovine za vas već od 750,00 Kn one najjednostavnije do onih najkompliciranijih i skupljih rješenja.

Nakon svega s nama u suradnji kroz edukativni program možete saznati kako kvalitetno poslovati putem web stranica i kako vaše web stranice dovesti do željenih pozicija na web tražilicama za određene izraze koji su važni u vašem poslovanju. Uz edukaciju i pružamo konkretnu pomoć u optimizaciji web stranica te direktnim radom pomažemo vama i vašim stranicama da dospiju do visokih pozicija na tražilicama.

Zaključak

Koristeći naše usluge ulazite u svijet web poslovanja i suradnju s firmom koja je daleko drugačija od ostalih koje vam nude klasičan web hosting. Mi vam nudimo daleko više od svega toga na jednom mjestu i to po pristupačnim cijenama.

Želite li preći k nama nema problema za vas ćemo transfer vaših stranica u cijelosti sprovesti besplatno s bilo koje druge firme i to vas neće koštati ništa ili 0,00 Kn

Ako ste spremni za kvalitetno poslovanje i mnogo više od toga spremni ste na to da postanete naš korisnik i da shvatite kako je poslovanje putem web stranica jednostavno profitabilno i korisno ako iza vas stoji firma koja vam nudi takvo poslovanje popraćeno kvalitetnom uslugom i servisom.

Za vas smo tu svaki dan u toku godine i sve što vas zanima slobodno pitajte i kontaktirajte nas te saznajte sve što vas zanima i postanite i vi član poslovne mreže BIT-Bendin Internet Technology te s nama krenite prema uspješnom poslovanju putem web stranica.

Joomla izrada web stranica Joomla Izrada web stranica
Wordpress izrada web stranica Wordpress izrada web stranica
Izrada web trgovina web shop Izrada web trgovina -Web Shop
SEO Optimizacija SEO Optimizacija web stranica