• BIT Design

  BENDIN WEB HOSTING

  Web hosting usluge i zakup hosting paketa, izrada web stranica, izrada web trgovina te SEO optimizacija su samo neke od naših usluga koje vam možemo ponuditi kao našem klijentu. Osim toga vršimo i servisiranje i održavanje računala te izrade računalnih mreža i još mnogo toga za vaše poslovanje.

 • E-Commerce development

  Izrada web trgovina

  Izrada web trgovina visoke kvalitete, niska cijena izrade i brza realizacije izrade za svega 10-15 dana od narudžbe. Kvalitetna aplikacija velikih mogućnosti poput profesionalnih web trgovina a niske cijene izrade. Jednostavna za upravljanje kroz web sučelje.

 • SEO Optimization

  SEO Optimizacija

  SEO optimizacija web stranica je gotovo više i nego potrebna jer ako želite da vaše web stranice zauzmu značajnije pozicije na tražilicama tada to bez SEO optimizacije neće ići. Mi imamo rješenje za sve probleme kad je u pitanju SEO, javite nam se slobodno.

AKCIJA !

Akcija-Izrada web trgovina

Izrada web trgovine

Izrada web trgovine već od 3000.00 Kn + PDV. Povoljnije ne može !

Opširnije

Web shop za $29 mjesečno-isprobajte besplatno !

Written by Stjepan Topolnjak on . Posted in Blog

Shopify web shopWeb shop za $29 mjesečno-isprobajte besplatno !  Krenite u prodaju odmah i sada i besplatno isprobajte vaš novi web shop 14 dana i isprobajte sve mogućnosti. Ako ste ikada razmišljali o prodaji proizvoda i otvaranju web shopa zasigurno ste naišli na stotine problema u startu. To je visoka cijena izrade web shopa, komplikacije s naplatom karticama i hrpe drugih problema. Sada je tome kraj nema više problema ako želite prodavati globalno putem vašeg web shopa. Shopify aplikacija koju možete imati već od $29 mjesečno rješava vas svih tih startnih problema.

Važno !

Aplikacija Shopify omogućava vam da već od $29 mjesečno pokrenete vašu web trgovinu vrlo jednostavno i postavite ju uz upute sasvim jednostavno i sami. Nema velikih početnih ulaganja u vaš novi web shop a prodavati možete početi gotovo isti dan kad krenete u rad s vašim Shopify web shopom. Ovo nije samo samostalna aplikacija kojom možete prodavati sve vaše proizvode već aplikacija koja vam omogućava i prodaju na društvenim mrežama Facebook i ostali.

Uz sve to možete sasvim besplatno i iskušati aplikaciju u punoj funkcionalnosti 14 dana i to bez posebnih uvjeta a nakon toga ako vam se svidi možete započeti s plaćanjem određenog paketa koji vama odgovara i koristiti vaš web shop dok god vi to želite. Sada više ne morate skupo platiti izradu web shopa i čekati 30 dana izradu i imati niz popratnih problema jer možete krenuti u prodaju već od $29 mjesečno.

Platite web shop par tisuća kuna nešto krene ili ne po dobrom i uloženi novac odlazi bačen je u vjetar. Sada zakupite svoj web shop putem Shopify aplikacije i platite $29 i koristite a ako baš vaš posao i ne krene dobro možete otkazati korištenje usluge i više ne plaćate ništa.

Isprobajte odmah Shopify web shop

Isprobajte odmah besplatno 14 dana vaš web shop jednostavno se registrirajte besplatno i započnite s konfiguriranjem vašeg shopa i uporabom.

Kliknite ovdje i krenite koristiti Shopify

Pitanja i pomoć

Ukoliko je sve to za vas možda uz svu jednostavnost komplicirano slobodno nas kontaktirajte jer mi možemo za vas posložiti sve što vam treba u shopu i dodati sve funkcije koje naknadno možete poželjeti a na vama je samo da nastavite koristiti shop. Za sva pitanja u svezi Shopify aplikacije slobodno nas kontaktirajte s naših web stranica za kontakt

Trackback from your site.

Stjepan Topolnjak

Uskoro više a za sada manje :)

Joomla izrada web stranica Joomla Izrada web stranica
Wordpress izrada web stranica Wordpress izrada web stranica
Izrada web trgovina web shop Izrada web trgovina -Web Shop
SEO Optimizacija SEO Optimizacija web stranica