• BIT Design

  BENDIN WEB HOSTING

  Web hosting usluge i zakup hosting paketa, izrada web stranica, izrada web trgovina te SEO optimizacija su samo neke od naših usluga koje vam možemo ponuditi kao našem klijentu. Osim toga vršimo i servisiranje i održavanje računala te izrade računalnih mreža i još mnogo toga za vaše poslovanje.

 • E-Commerce development

  Izrada web trgovina

  Izrada web trgovina visoke kvalitete, niska cijena izrade i brza realizacije izrade za svega 10-15 dana od narudžbe. Kvalitetna aplikacija velikih mogućnosti poput profesionalnih web trgovina a niske cijene izrade. Jednostavna za upravljanje kroz web sučelje.

 • SEO Optimization

  SEO Optimizacija

  SEO optimizacija web stranica je gotovo više i nego potrebna jer ako želite da vaše web stranice zauzmu značajnije pozicije na tražilicama tada to bez SEO optimizacije neće ići. Mi imamo rješenje za sve probleme kad je u pitanju SEO, javite nam se slobodno.

AKCIJA !

Akcija-Izrada web trgovina

Izrada web trgovine

Izrada web trgovine već od 3000.00 Kn + PDV. Povoljnije ne može !

Opširnije

Web shop na Facebooku

Web shop na FacebookuNova vizija web trgovine dostupna već od 1000,00 Kn + PDV ! Prodajte svoje proizvode i usluge putem web trgovine a uz to i na Facebooku i Pinterestu i mnogo više od toga. Mi vam možemo ponuditi ključ u ruke već za 1000,00 Kn + PDV da započnete prodaju online putem web shopa i na facebooku ili Pinterestu.

Vrlo je jednostavno i vi to možete ! Znate li koliko je ljudi danas prisutno na Facebooku i Pinterestu ? A vi možete postaviti osim kao samostalnu web trgovinu i vašu web trgovinu na ova dva servisa.

Ovo mijenja skroz sve vaše dosadašnje načine prodaje jer vi u isto vrijeme imate online trgovinu i web trgovinu koja funkcionira na Facebooku ili Pinterestu te i twitteru a tu su tisuće vaših potencijalnih klijenata . Jeste li spremni za globalnu prodaju ?  Javite nam se dogovorite s nama izradu vaše Facebook trgovine i za par dana već možete prodavati putem Facebooka.

Što vam sve treba ?

Potrebna vam je jedna web domena za vašu web trgovinu i servis Shopify koji omogućava prodaju putem web shpa na Facebooku i Pinterestu. Čak i sami možete postaviti vašu trgovinu uz malo znanja engleskog i malo truda ili nama prepustiti da vam sve to ponudimo s ključem u ruke od 1000,00 do 2000,00 Kn + PDV jednokratno.

Koliko će me sve to stajati ?

Potrebna vam je jedna web domena oko 90,00 Kn troškova godišnje te otvaranje i usluga web trgovine putem Shopify sistema što će vas stajati mjesečno već od $29 ili oko 200,00 Kn mjesečno. Ukoliko odaberete i kartično plačanje može biti još nekih sitnih troškova.

Kod servisa Shopify možete i odabrati pakete prodaje već od $9 mjesečno pa nadalje a najbolje je za start uzeti paket od $29 jer on vam daje sve što vam treba. Sada ostaje samo postaviti postavke vaše web trgovine i sve to spojiti te postaviti dizajn trgovine i ostale sitnice i sve to povezati s Facebookom i Pinterestom. Postoje još neke varijacije na temu prodaje i na Twitteru itd.

Manje-više sve to možete sami ili od nas zatražiti da vam mi sve to složimo kako treba već od 1000,00 Kn + PDV do nekih 2000,00 Kn + PDV a opet u zavisnosti od potrebnog posla. Cijene paketa na servisu Shopify možete vidjeti na linku http://www.shopify.com

Za sva ostala pitanja vezana uz web shop na Facebooku i zakupu te postavljanju slobodno nas kontaktirajte s naših telefonskih brojeva ili kontakt stranica. Zakup paketa na Sopify sistemu možete napraviti putem linka http://www.shopify.com

Joomla izrada web stranica Joomla Izrada web stranica
Wordpress izrada web stranica Wordpress izrada web stranica
Izrada web trgovina web shop Izrada web trgovina -Web Shop
SEO Optimizacija SEO Optimizacija web stranica