• BIT Design

  BENDIN WEB HOSTING

  Web hosting usluge i zakup hosting paketa, izrada web stranica, izrada web trgovina te SEO optimizacija su samo neke od naših usluga koje vam možemo ponuditi kao našem klijentu. Osim toga vršimo i servisiranje i održavanje računala te izrade računalnih mreža i još mnogo toga za vaše poslovanje.

 • E-Commerce development

  Izrada web trgovina

  Izrada web trgovina visoke kvalitete, niska cijena izrade i brza realizacije izrade za svega 10-15 dana od narudžbe. Kvalitetna aplikacija velikih mogućnosti poput profesionalnih web trgovina a niske cijene izrade. Jednostavna za upravljanje kroz web sučelje.

 • SEO Optimization

  SEO Optimizacija

  SEO optimizacija web stranica je gotovo više i nego potrebna jer ako želite da vaše web stranice zauzmu značajnije pozicije na tražilicama tada to bez SEO optimizacije neće ići. Mi imamo rješenje za sve probleme kad je u pitanju SEO, javite nam se slobodno.

AKCIJA !

Akcija-Izrada web trgovina

Izrada web trgovine

Izrada web trgovine već od 3000.00 Kn + PDV. Povoljnije ne može !

Opširnije

Web Hosting + kupon za popust

Web hosting kuponPotreban vam je web hosting bez ograničenja prostora i mjesečnog prometa ?  Da ovdje vam u ovom slučaju želimo preporučiti firmu koja slovi za jednu od vodećih svjetskih firmi u ovoj branši. Uz sve to dat ćemo vam i kupon za popust od 25% u startu gdje možete značajno uštedjeti kupnjom hosting paketa .

Hostgator je firma s ogromnim brojem klijenata te pruža usluge web hostinga a i prema svim anketama nalazi se u vrhu prema ocjenama korisnika za usluge web hostinga.

Web hosting možete naručiti putem našeg linka preporuke a uz to koristiti i naš kupon za popust koji glasi webpopust25 Link za preporuiku putem kojega možete izvršiti narudžbu je http://goo.gl/qQiD1a a kada krenete u kupnju koristite kupon za popust upisom kupona webpopust25

Uz popust od 25% u startu koji možete ostvariti mi ćemo vam dodatno dati i podršku u radu i korištenju istog servisa ukoliko vam zatreba te nas možete kontaktirati za svu podršku kao da i koristite naše usluge ili naše hosting pakete.

Joomla izrada web stranica Joomla Izrada web stranica
Wordpress izrada web stranica Wordpress izrada web stranica
Izrada web trgovina web shop Izrada web trgovina -Web Shop
SEO Optimizacija SEO Optimizacija web stranica