• BIT Design

  BENDIN WEB HOSTING

  Web hosting usluge i zakup hosting paketa, izrada web stranica, izrada web trgovina te SEO optimizacija su samo neke od naših usluga koje vam možemo ponuditi kao našem klijentu. Osim toga vršimo i servisiranje i održavanje računala te izrade računalnih mreža i još mnogo toga za vaše poslovanje.

 • E-Commerce development

  Izrada web trgovina

  Izrada web trgovina visoke kvalitete, niska cijena izrade i brza realizacije izrade za svega 10-15 dana od narudžbe. Kvalitetna aplikacija velikih mogućnosti poput profesionalnih web trgovina a niske cijene izrade. Jednostavna za upravljanje kroz web sučelje.

 • SEO Optimization

  SEO Optimizacija

  SEO optimizacija web stranica je gotovo više i nego potrebna jer ako želite da vaše web stranice zauzmu značajnije pozicije na tražilicama tada to bez SEO optimizacije neće ići. Mi imamo rješenje za sve probleme kad je u pitanju SEO, javite nam se slobodno.

AKCIJA !

Akcija-Izrada web trgovina

Izrada web trgovine

Izrada web trgovine već od 3000.00 Kn + PDV. Povoljnije ne može !

Opširnije

SSL Certifikati-Akcija !

SSL Promotivna ponuda – Akcija !

SSL Certifikati Akcija
Zaštitite svoje web stranice SSL certifikatom u našoj promotivnoj ponudi koja traje do 31.12.2017 gdje u promotivnoj ponudi po cijeni od 300,00 Kn + PDV ili ukupnoj cijeni 375,00 Kn možete dobiti SSL certifikat COMODO na 3. godine za svega 375,00 Kn
Jedinstvena ponuda SSL certifikata + ugradnja do kraja godine po promotivnoj cijeni od svega 375,00 Kn za 3 godine korištenja.
U ovoj ponudi dolazi COMODO SSL jednostavna verzija SSL zaštite na rok trajanja 3 godine a promotivna ponuda traje do 31.12.2017 do kada možete kupiti svoj certifikat u trajanju 3 godine.

Da li mogu kupiti SSL kod vas ako kod vas nemam hosting paket ?

Da SSL certifikat možete kupiti kod nas u promotivnoj ponudi bez obzira da li hosting imate kod nas a ako nemate morate se raspitati kod svoje hosting firme o cijeni ugradnje jer u tom slučaju mi vam ne možemo garantirati besplatnu ugradnju ako je hosting vaših stranica na nekom drugom serveru a ne kod nas.
Naši klijenti ili klijenti koji koriste kod nas hosting dovoljno je da nas kontaktiraju i zatraže SSL certifikat a ostali dio posla je na nama nakon što vi po ponudi izvršite uplatu SSL certifikata u što spada i besplatna ugradnja i 3 godine korištenja u iznosu 375,00 kn uz to da promotivna ponuda prodaje SSL certifikata traje do 31.12.2017 kada idemo na punu cijenu koja će biti otprilike dupla u odnosu na promotivnu. Stoga ako razmišljate o SSL certifikatu ne čekajte već krenite u akciju dok možete uštedjeti duplo na istome.
Za sva pitanja vezana uz SSL certifikat kontaktirajte nas slobodno s naših kontakt stranica ili ovdje direktno možete izvršiti kupovinu SSL certifikata. Također pojašnjenje što je SSL certifikat potražite na našim stranicama http://webpromohosting.com/korisnik/knowledgebase/5/SSL-Zastita-i-https-protokol.html

COMODO SSL

Kupi SSL

Joomla izrada web stranica Joomla Izrada web stranica
Wordpress izrada web stranica Wordpress izrada web stranica
Izrada web trgovina web shop Izrada web trgovina -Web Shop
SEO Optimizacija SEO Optimizacija web stranica