• BIT Design

  BENDIN WEB HOSTING

  Web hosting usluge i zakup hosting paketa, izrada web stranica, izrada web trgovina te SEO optimizacija su samo neke od naših usluga koje vam možemo ponuditi kao našem klijentu. Osim toga vršimo i servisiranje i održavanje računala te izrade računalnih mreža i još mnogo toga za vaše poslovanje.

 • E-Commerce development

  Izrada web trgovina

  Izrada web trgovina visoke kvalitete, niska cijena izrade i brza realizacije izrade za svega 10-15 dana od narudžbe. Kvalitetna aplikacija velikih mogućnosti poput profesionalnih web trgovina a niske cijene izrade. Jednostavna za upravljanje kroz web sučelje.

 • SEO Optimization

  SEO Optimizacija

  SEO optimizacija web stranica je gotovo više i nego potrebna jer ako želite da vaše web stranice zauzmu značajnije pozicije na tražilicama tada to bez SEO optimizacije neće ići. Mi imamo rješenje za sve probleme kad je u pitanju SEO, javite nam se slobodno.

AKCIJA !

Akcija-Izrada web trgovina

Izrada web trgovine

Izrada web trgovine već od 3000.00 Kn + PDV. Povoljnije ne može !

Opširnije

SEO optimizacija web stranica

SEO Optimizacija web stranicaSEO optimizacija web stranica ili Search engine optimization povoljna cijena i visoka kvaliteta izvedbe i optimizacije vaših stranica za visoke pozicije. Usluga koja je potrebna za sve vlasnike web stranica jer ukoliko vaše web stranice nisu dobro optimizirane i posložene po zadnjim pravilima tražilica tada vaše stranice nikada nećete pronaći visoko u pretrazi na tražilicama.

Naša usluga SEO optimizacije svodi se na rješavanje svih problema i uklanjanje nedostataka i ugradnju svih potrebnih elementa na stranici kako bi zadovoljila sva važnija pravila za SEO. Kada je u pitanju SEO optimizacija za vas možemo izvršiti po povoljnim cijenama optimizaciju vaših stranica i dovesti vaše web stranice na prve stranice pretrage za određene izraze. Obratite nam se i vrlo rado ćemo s vama porazgovarati i testirati vaše stranice te vam predložiti potrebne radnje kako bi i vaše web stranice dospjele na visoke pozicije u pretrazi za određene izraze.

SEO Optimizacija

U svrhu optimiziranja web stranica u mogućnosti smo vam ponuditi sve potrebne poslove kako onsite tako i offsite optimizacije i uređivanja raznih problema i preinake sa svrhom seo optimizacije

Što vam možemo ponuditi

 • testiranje vaših stranica uz pdf raport
 • ubrzavanje učitavanja stranica s testiranjem,
 • keširanje stranica i problem s keširanjem
 • ugradnja ili ispravci meta tagova i usklađivanje sa sadržajem
 • provjera i popravci alt tagova
 • provjera linkova i ispravci
 • objave na raznim tražilicama
 • sređivanje raznih SEO faktora po potrebi

Ovo je tek mali dio kada znamo da SEO optimizacija ovisi o preko 200 faktora koji su manje-više poznati a samo je pitanje da li su vaše web stranice usklađene s najvažnijima od njih. O tome koliko su vaše stranice SEO optimizirane ovisi i pozicija na tražilicama za određene izraze a bez SEO optimizacije vaše web stranice teško da će ikada dodirnuti značajnije pozicije u pretrazi na tražilicama.

Dakle SEO optimizacija važna je za sve vlasnike web stranica koji žele za određene izraze biti na značajnijim pozicijama u pretrazi kroz razne tražilice. Za sva ostala pitanja i narudžbe SEO optimizacije slobodno nam se obratite i pitajte sve što vas zanima u svezi ove usluge jer SEO optimizacija zasigurno i vama treba ukoliko ste vlasnik web stranice.

Joomla izrada web stranica Joomla Izrada web stranica
Wordpress izrada web stranica Wordpress izrada web stranica
Izrada web trgovina web shop Izrada web trgovina -Web Shop
SEO Optimizacija SEO Optimizacija web stranica