• BIT Design

  BENDIN WEB HOSTING

  Web hosting usluge i zakup hosting paketa, izrada web stranica, izrada web trgovina te SEO optimizacija su samo neke od naših usluga koje vam možemo ponuditi kao našem klijentu. Osim toga vršimo i servisiranje i održavanje računala te izrade računalnih mreža i još mnogo toga za vaše poslovanje.

 • E-Commerce development

  Izrada web trgovina

  Izrada web trgovina visoke kvalitete, niska cijena izrade i brza realizacije izrade za svega 10-15 dana od narudžbe. Kvalitetna aplikacija velikih mogućnosti poput profesionalnih web trgovina a niske cijene izrade. Jednostavna za upravljanje kroz web sučelje.

 • SEO Optimization

  SEO Optimizacija

  SEO optimizacija web stranica je gotovo više i nego potrebna jer ako želite da vaše web stranice zauzmu značajnije pozicije na tražilicama tada to bez SEO optimizacije neće ići. Mi imamo rješenje za sve probleme kad je u pitanju SEO, javite nam se slobodno.

AKCIJA !

Akcija-Izrada web trgovina

Izrada web trgovine

Izrada web trgovine već od 3000.00 Kn + PDV. Povoljnije ne može !

Opširnije

Izrada web trgovina

Izrada web trgovinaIzrada web trgovina visoke kvalitete povoljna cijena i ključ u ruke za vaše online poslovanje.  Sve u jednom paketu za vaše kvalitetno online poslovanje. U našoj ponudi izrade web trgovine želimo vam predstaviti našu web trgovinu koja je u mogućnosti zadovoljiti potrebe kako onih malih tako i srednjih poduzeća i obrta.

U ponudi imamo Mini web trgovine već od 3000,00 Kn a i ako ju mi zovemo Mini web trgovina ista ima performanse profesionalne web trgovine. Osim Mini web trgovine također možemo vam ponuditi i izradu Pro web trgovinu a za sva pitanja i vaše želje oko izrade web trgovina slobodno nam se obratite i zatražite ponudu ili razgovor o ovoj usluzi.

 

Mini Web trgovina

U ovoj varijanti možemo vam ponuditi izradu web trgovine kojoj je cijena zaista minimalna a njezine mogućnosti su takve da zapravo vrlo lako može parirati i visoko profesionalnim web trgovinama koje su po cijeni i nekoliko putra skuplje.

Glavna prednost naše ponude svodi se na to da su sve naše web trgovine SEO pred optimizirane te pripremljene za uporabu na svim vrstama uređaja ili responsibilnog dizajna a što je danas jako važan faktor kod izrade web stranica i trgovina.  Uz sve to ispod možete pogledati što sve sadrži ponuda koja se kreće u startu već od 3000,00 Kn za izradu takve trgovine.

OpcijaOpcijaOpcija
Web hosting prva godina besplatnoKuponi za popustBackup & Restore Alati
Web domena prva godina besplatnoVišejezičnostVišestruki porezi
SEO predoptimizacijaViše valuta naplateDiscount Coupon sistem
Prijava na 50 tražilicaMišljenje kupaca o proizvodimaRazne evidencije prodaje
Neograničen broj kategorijaOcjene proizvodaLogovi rada
Neograničen broj proizvodaNeograničen broj tipova kupacaVeliki broj dodataka
Neograničen broj korisnika20+ Payment GatewaysJednostavno rukovanje
Neograničen broj proizvođača8+ Načina dostaveUpute za rad na našem jeziku

Zatraži ponudu

Ovo su samo neke od mogućnosti koje dolaze u cijeni izrade web trgovine. Ponuđena izrada web trgovine daje i veliku mogućnost kasnije nadogradnje jer sama aplikacija sadrži ogroman broj dodataka za razno razne nadogradnje po potrebi.

Plaćanje karticama

Kod kupnje proizvoda u startnoj izradi web trgovine može se uključiti i plaćanje kreditnim karticama za što postoji varijacija ali isto nije u cijeni izrade jer je potrebno dogovoriti radi plaćanja karticama uslugu s određenim firmama koje se bave naplatom karticama te je potrebno dodatna ugradnja plugina za naplatu karticama.

U startnoj izradi postoji nekoliko mogućnosti naplate koje su već kod izrade u cijeni izrade i mogu se koristiti odmah. To su plaćanja poput karticama 2checkout sistem. Paypal, Offline bankovni transfer, plaćanje kod dostave i još neke mogućnosti koje možete odmah koristiti a za plaćanje karticama online kontaktirajte nas radi dogovora.

Joomla izrada web stranica Joomla Izrada web stranica
Wordpress izrada web stranica Wordpress izrada web stranica
Izrada web trgovina web shop Izrada web trgovina -Web Shop
SEO Optimizacija SEO Optimizacija web stranica